BELLA ROMA ZEEWOLDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Roma Zeewolde. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2024 om 22:41 Eten was prima en bezorging ook. Helaas bij het pakken van de zak met sauzen was het sambal bakje helemaal open zonder deksel in de zak. Overal zat sambal en alle andere saus zakjes sn groente bakjes zaten okk helemaal onder de sambal.
3 feb 2024 om 21:09 Moest eerst de sigaretten as van de verpakkingen afgevegen, lag as onderin de tas. Ribeye was taai en de patat slap; in Zuid ben je blijkbaar de laatste van meedere adressen op de bezorgroute. Niet best deze keer.
30 jan 2024 om 23:29 Nogal vervelend dat de bezorger geen geduld had en meerdere keren in een zeer korte tijd ging aanbellen
30 jan 2024 om 23:10 Hele goeie service en vriendelijke bezorger. Eten was echt he-le-maal top ! We gaan deze eettent zeker onthouden als we weer eens naar centerparcs de Eemhof gaan.
25 jan 2024 om 22:13 Er waren wat problemen, maar dit is op een zeer professionele manier opgelost. Wat een goede service!
20 jan 2024 om 21:30 Eten was prima maar bezorging duurde véél te lang. De tracker klopt totaal niet: 1 uur 40 minuten ipv 45-60 minuten
12 jan 2024 om 22:34 Om 20.15 eten besteld, werd om 22.00 uur bezorgd. Calzone was slap en sompig, lasagne was aangekoekt en aangebrand op de bodem, spareribs waren wel lekker.
11 jan 2024 om 21:29 Het eten was meer dan prima. De spare ribs waren mals en goed van smaak en groente hadden een goede bite. In tijden niet zulke lekkere friet gegeten. Niet verschrompeld en slap maar heerlijk krokant en goed van temperatuur. Gaan we vaker doen.
11 jan 2024 om 21:00 Het duurde ruim 1,5 uur voordat het eten er was. Bij bellen naar het restaurant kon er geen excuses of begrip van af. Vriendelijke bezorger. Het was fijn geweest als we het eten 45 min eerder hadden, omdat we al druk zat zijn en vrije tijd schaars is
7 jan 2024 om 19:51 Eten was erg lekker. Bij de saté zaten groente en frites (dit was niet duidelijk bij de bestelling). Ook de ravioli kip was erg goed. Maar zeker ook brood met kruidenboter heel erg lekker!!
4 jan 2024 om 10:54 Prima spareribs. Lekkere bijgerechten. Bezorging volgens aangegeven tijd
1 jan 2024 om 23:00 1 pizza besteld en duurde echt veel te lang, pizza wel wel goed alleen vond ik het voor de tijd dat ik moest wachten het niet waard